Skrivet av: JMB | maj 5, 2010

Att söka jobb.

Microsoft ClipartJag förvånas alltid över hur fort tiden går. Det är nu mindre än ett år kvar tills dess att man skall ha jobb, ny bostad, och en helt ny umgängesatmosfär (inte för att man måste lämna den andra helt och hållet bakom flötet).

När är det tid att söka jobb egentligen? Att börja söka efter examen känns som lite väl sent, men imorgon? om en vecka? två månader? Det finns en annons ute redan nu som låter väldigt intressant.. däremot skall intresse vara inlämnat redan innan sommaren, frågan är då om det är lite tidigt att söka en sådan plats om man pluggar fram till årsskiftet? En kollega sa att jag skulle ta chansen: ”Det skulle ju passa dig perfekt!”

Sedan finns det andra frågeställningar… som exempelvis befattning. Även om jag någon gång vill jobba som projektledare kanske det inte är det smartaste draget att ha det som ”ingångs-jobb-efter-examen”, eller så kanske det är precis det det är.

Skall jag söka? Det ”värsta” man kan få är ju ett ”Nej”.

Annonser

Responses

  1. Det är aldrig farligt att pröva! Men se till att bli klar med examen, livet är långt och fullt av härliga möjligheter.

    • Att ta min examen har jag inte vacklat på det minsta (!), det är alltid bra att ha en grund att stå på. Och visst har du nog rätt, än har säkert livet mycket att bjuda på ^^;


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: